Logo2

Parkering

Lunner Almenning har etablert flere store utfartsparkeringer.

På Svartbekken i Vestbygda er det to store parkeringsplasser. Her finner du et rikt løypenett, sommer som vinter. Skogsbilveien mot Gjerdingen er godt egnet for sykkelturer. Sommer 2015 har Barnas Turlag Hadeland gjort en kjempejobb med å rydde og merke en rundløype fra Svartbekken, via Aurtjern og Store Klattertjern og tilbake til Svartbekken. Fin runde for store og små! Skiløypene kjøres av Skiforeningen, som gjør en fantastisk god jobb med å holde løypene i tipp topp stand.

Ved Mylla Dam er det også to store plasser. Her er det et rikt skogsbilveinett som er ideelt for sykling og fotturer sommerstid. Flere blåmerkede løyper er tegnet inn på kartet som er oppslått på garasjen på den innerste plassen. Vinterstid sørger Mylla Løypeforening for at skiløypene blir preparert på beste vis. Her kan du gå på ski helt til Oslo, eller gå små og store rundturer i området.

På Svea har Almenningen tilrettelagt en badeplass og etablert en parkeringsplass med god plass. Dette er også et fint utgangspunkt for skiturer vinterstid da skiløypene går tvers gjennom parkeringsplassen.

Også på Romeriksåsen er det en rekke plasser som er egnet for parkering. Rett vest for Råsjøkrysset finnes en stor plass som er godt egnet som utgangspunkt for turer. Her er det hengt opp turkart som man kan orientere seg ut fra.

 Tømmerbilene må fram

Vi ber om at det ikke parkeres i snuplasser for tømmerbilene, eller i kryss der tømmerbilene får problemer med å svinge. Ved Harestua Stasjon er det litt dårlig kapasitet og mange har parkert i krysset ovenfor ferista. Dette skaper problemer for tømmerbilene. Vi ber om at man parkerer lenger mot lysløypa dersom det er fullt på parkeringsplassene til stasjonen.

 

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates